Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sangre Del Diablo Chili
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Onions, white; chopped
Garlic bulb; chopped
1/4 Tasseoil
Enrico's spaghetti sauce, (28-oz. jars) or any pre pared spaghetti sauce
2 Tassewater
10 x ca. 450 gPinto beans; cooked, drained
1 1/2 TasseTvp granules
8 Esslöffelchilli powder
6 Esslöffelcumin
1 Esslöffelcayenne pepper
3 EsslöffelBasil dired
2 Esslöffelthyme dried
1/4 Tassesoy sauce
4 TasseTomatoes, sun-dried
die Zubereitung:

In a large kettle, saute onions and garlic in oil until onions are translucent. Add all remaining ingredients and stir over low heat until Tvp is soft and flavors have blended, about 30 minutes to 1 hour.

Serves 30.

Per serving: 659 cal; 39 g prot; 7 g fat; 115 g carb; 0 chol; 661 mg sod.

Vegetarian Chili Cookoff held in Houston.

Suzanne Fain, John Schindeler and Rick Wilson of A Moveable Feast vegetarian restaurant. Posted and Mm by: Deeanne [GEnie] Posted by: Unknown


Anmerkungen zum Rezept: