Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sangria El Tampa
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 LiterChianti or Burgundy wine
1 TasseSugar or Equal (tm)
1 ca. 1 LiterOrange juice <fresh>
1/2 ca. 1 LiterGrapefruit juice <fresh>
1 EsslöffelCinnamon <ground>
1 TeelöffelNutmeg <ground>
1 Tasselemon juice
12 x ca. 30 g7-Up or Sprite
1 ca. 1 Literwater
Cinnamon sticks
die Zubereitung:

Save as much pulp from the fresh squeezed citrus as possible to include in the sangria. Heat the water to a slow boil, add the sugar <if using Equal (tm) do not do this step>, melt the sugar in the boiling water, add the fruit juices, remove from the heat, and alow to cool to room temp. Add wine, citrus pulp, spices, and stir. Chill and serve with thin slices of the fruits floating in the bowl.


Anmerkungen zum Rezept: