Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sangria Su Casa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Oranges
Lemons
Limes
1 Dose(8-oz) frozen orange juice concentrate
1 x ca. 4 LiterDry Burgundy
die Zubereitung:

1. Scrub the fruits well & slice into thin rounds.

2. Combine the orange juice concentrate and the wine. Stir in the fruit slices. Refrigerate overnight.

3. Serve over crushed ice, w/ at least one slice of fruit in each glass.

Su Casa

Ketchum; Sun Valley

Time:Includes Refrigeration

From the <Micro Cookbook Collection of Mexican Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: