Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santa Fe Flank Steak
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Guajillo Chiles
1 Esslöffelbrown sugar firmly packed
1/4 Teelöffelsalt
2 x ca. 450 gBeef Flank Steak
Cloves Garlic finely chopped
1 TeelöffelThyme Leaves; Dried
1/4 TeelöffelPepper freshly ground
die Zubereitung:

Place chiles and enough water to cover the chiles in a 2-quart saucepan. Heat to boiling. Boil, uncovered, for 5 minutes and then drain. Remove stems and finely chop the chiles. Mix chiles and remaining ingredients except the steak. Rub mixture on both sides of the steak. Cover and refrigerate for an hour. Set oven control to broil. Place beef on rack in the broiler pan. Broil with tops about 3 inches from the heat until brown, about 5 minutes. Turn beef and broil until medium-rare about 4 to 6 minutes longer. Cut beef, diagonally across the grain, into very thin slices.


Anmerkungen zum Rezept: