Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santa Fe Shrimp with Green Chile Tequila Sauc
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Green New Mexico chiles, roasted, peeled, stems and seeds removed, chopped
24 grossShrimp, shells removed, butterflied
2 Esslöffelbutter
2 EsslöffelTequila juice from 3 limes
1/2 Tassewhipping cream
1 Esslöffellime peel grated
die Zubereitung:

These spicy shrimp can be served as an appetizer or an entree. A dry white wine can be substituted for the tequila if you prefer.

Saute the shrimp and green chile in the butter until they start to lose their translucency. Remove the shrimp and keep warm. Increase the heat and add the tequila and lime juice. While stirring, add the cream and zest and continue to stir until the sauce thickens. Return the shrimp to the pan and heat for 2-3 minutes or until the shrimp are done. Serves 4-6. Heat Scale: Medium.


Anmerkungen zum Rezept: