Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santa Maria Beans
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPink, red or pinto beans
Bacon slice; diced
1/4 TasseDiced cooked ham
Sm. garlic clove; minced
3/4 TasseTomato puree
1/4 TasseCanned red chile sauce
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelsalt
1 PriseMsg (optional)
die Zubereitung:

In Santa Maria, California, famous for its barbecue, cooks prepare a menu that includes these beans. Traditionally, small pink beans grown locally would be used, but small red beans or pintos can be substituted.

Cover beans with water and soak overnight. Drain and cover with fresh cold water and simmer 2 hours, or until tender. Meanwhile, saute bacon and ham until lightly browned. Add garlic and saute 1 or 2 minutes, then add tomato puree, chile sauce, sugar, mustard, salt and Msg. Drain most of liquid off beans and stir in sauce. Keep warm over very low heat, or in low oven until ready to serve. Makes 6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: