Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sante Fe Fish Fillets
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh catfish fillets
1/2 Tassecornmeal
1/3 Tasseflour
1 TeelöffelCrushed thyme leaves
1 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelred pepper ground
egg beaten
1 Esslöffelmilk
3 Esslöffelmargarine
1 TasseParpared chunky salsa
die Zubereitung:

Cut each fillet into 3 equal portions. In one baking pan combine cornmeal, flour, thyme, garlic powder & red pepper. In a second baking pan combine egg & milk. Coat fish with meal mixture; shake off excess. Dip into egg/milk mixture. Then coat again with meal mixture. In skillet, melt 1 Tbls. Margarine; saute fish over med heat for 2-3 minutes. Turn & cook an additional 2-3 minutes. Drain on paper towels. Repeat with remaining fish adding additional margarine when necessary.


Anmerkungen zum Rezept: