Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Santiago Pork Roast
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gPork loin
1 grossOnion, thinly sliced into rings
bay leaves
2 Teelöffelsalt
1/2 TasseLime or lemon juice
3/4 Tassesoy sauce
3/4 Tassesugar granulated
1 Teelöffelginger freshly grated
20 MilliliterGarlic finely minced
die Zubereitung:

in a roasting pan and scatter the onion rings over it. Combine the remaining ingredients and stir until the sugar dissolves. Pour this over the meat and cover with plastic wrap. Refrigerate 12 hours or so turning every once in a while.

2. Preheat the oven to 325F

3. Place the meat in the oven and bake, basting frequently, about 3 1/2 hours, or until the meat is thouroughly cooked.


Anmerkungen zum Rezept: