Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sara Lee's Chocolate Cupcakes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Waldine Van Geffen VGHC42A
1/4 Tasseoil
3/4 Tassesugar
egg
1 Teelöffelvanilla
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcinnamon optional
1 TeelöffelBaking soda
2/3 Tassemilk
2 Esslöffellemon juice
1/3 Tassecocoa powder unsweetened
1 Tasseall-purpose flour
die Zubereitung:

Beat oil and sugar with egg with an electric mixer until smooth. Beat in vanilla, salt, and baking soda until well blended. Put milk and lemon juice together in cup until curdled and pour into batter, beating to blend well. Beat in cocoa powder and finally the flour, beating 3 minutes after last addition, scraping down sides and bottom of bowl often. Divide batter equally between 12 paper-lined cupcake wells. Bake ata 350~ for 25 minutes or until a toothpick inserted comes out clean. Cool in pan on rack 20 minutese. Remove to platter to continue cooling. Frost as desired.


Anmerkungen zum Rezept: