Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
7 1/2 x ca. 30 g | Sardines in water, (2 cans) drained |
1/4 Tasse | green onions finely chopped |
1 1/2 Teelöffel | horseradish prepared |
1 Teelöffel | dill dried weed |
1/4 Tasse | yogurt plain, nonfat |
1 Esslöffel | lemon juice |
30 | Pieces melba toast |
1/3 Tasse | carrot finely shredded |
Place sardines in a bowl; mash with a fork. Add the next 5 ingredients, and stir well. Cover and chill for at least 2 hours. Yield: 2-1/2 dozen appetizers (serving size: 1 appetizer).
Per serving: 37 Calories; 1g Fat (24% calories from fat); 3g Protein; 4g Carbohydrate; 10mg Cholesterol; 40mg Sodium
about
1/2 teaspoon carrot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|