Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | Uncooked barley |
1 | Jar (9 3/4 oz) olive salad, drained, coarsely chopped |
4 Dose | (4 3/8 oz size) oil-packed sardines, drained l/3 cup chopped red onion l/4 cup bottled balsamic vinaigrette |
Rinse barley; place in medium saucepan. Add 1 qt salted water. Heat to boiling; simmer until tender, about 40 minutes. Drain; place in large bowl. Add remaining ingredients; toss gently. Chill. Garnish with lemon wedges.
Per serving: 167 calories, 8 g protein, 9 g carbohydrate, 11 g fat, 22 mg cholesterol, 662 mg sodium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|