Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sardine Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseUncooked barley
Jar (9 3/4 oz) olive salad, drained, coarsely chopped
4 Dose(4 3/8 oz size) oil-packed sardines, drained l/3 cup chopped red onion l/4 cup bottled balsamic vinaigrette
die Zubereitung:

Rinse barley; place in medium saucepan. Add 1 qt salted water. Heat to boiling; simmer until tender, about 40 minutes. Drain; place in large bowl. Add remaining ingredients; toss gently. Chill. Garnish with lemon wedges.

Per serving: 167 calories, 8 g protein, 9 g carbohydrate, 11 g fat, 22 mg cholesterol, 662 mg sodium.


Anmerkungen zum Rezept: