Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sassy Smoked Salmon Canapes
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSliced smoked salmon
1 PackungMelba toast
Stick lightly salted butter; softened
2 EsslöffelCreamy style prepared horseradish
2 Esslöffelmayonnaise
1/2 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffellemon juice fresh
2 EsslöffelThinly chopped green onions
die Zubereitung:

Salmon should be sliced thin and cut the same size as the melba toasts.

Combine butter, horseradish sauce and mayonnaise until creamy. Spread a thin layer of horseradish mixture on the toast then lay the salmon on top and garnish with scallions.

If not serving immediately, cover and refrigerate until ready.

Suggested Wine: Hot spiced rum, Sauternes white


Anmerkungen zum Rezept: