Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sat-Dinner: Roast Potato Slices
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBaking potatoes (about 6)
2 Esslöffelrosemary fresh, chopped
2 Esslöffelolive oil
cloves garlic minced
1 1/2 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Scrub potatoes; cut in 1/4-inch thick slices and place in bowl. Combine rosemary, oil, garlic, salt and pepper; toss with potatoes.

Spread on nonstick or foil-lined baking sheet. Roast in 375F 190 °C oven, stirring occasionally, for 40-45 minutes or until tender. Broil for 2 minutes or until golden.

Per Serving: about 155 calories, 3 g protein, 4 g fat, 29 g carbohydrate

Dinner Menu:

Pizza Primavera Lamb with Olive Pepper Tapenade Roast Potato Slices Mushroom, Fennel and Parmesan Salad Upside-Down Pear Gingerbread

Stern Recipes from Canadian Living Test Kitchen

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: