Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sat-Dinner: Upside-Down Pear Gingerbread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelButter melted
1/2 Tassebrown sugar packed
Bartlet pears, or Bosc, peeled and sliced
Cake
egg
1/2 Tassesugar granulated
1/2 Tassebuttermilk
1/4 TasseButter melted
1/4 TasseFancy molasses
1 1/4 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelginger
1 Teelöffelcinnamon
3/4 TeelöffelBaking soda
1 Prisenutmeg ground
1 Prisecloves ground
die Zubereitung:

Spread butter in 8-inch round cake pan; sprinkle with sugar. Arrange sliced pears, overlapping, in circle to cover pan.

Cake: In bowl, beat egg, sugar, buttermilk, butter and molasses. Stir together flour, ginger, cinnamon, baking soda, nutmet and cloves; stir into buttermilk mixture just until moistened. Pour over pears.

Bake in 375F 190 °C oven for 50-55 minutes or until tester inserted into centre comes out clean. Let cool on rack for 15 minutes; invert on platter.

Per Serving: about 315 calories, 4 g protein, 10 g fat, 54 g carbohydrate

Dinner Menu:

Pizza Primavera Lamb with Olive Pepper Tapenade Roast Potato Slices Mushroom, Fennel and Parmesan Salad Upside-Down Pear Gingerbread

Stern Recipes from Canadian Living Test Kitchen

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: