Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Satay Beef - Nuea Satay
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gSirloin Or Flank Steak, Cut In Long Narrow Strips, 1 Inch X 3 Inches Long
1/3 Tassecoconut milk
2 Esslöffelcilantro leaves fresh
3 Esslöffelsugar
1 EsslöffelYellow curry powder
1/3 TasseFish sauce nam pla
1 Esslöffeloil
die Zubereitung:

Satays are one of Thailand's most popular appetizers. ~- ~- In a large bowl mix together all the ingredients for the marinade. Dip each piece of meat in the sauce and set aside. Cover and leave in refrigerator for 15 minutes. Weave each piece of meat onto an 8 inch skewer lengthwise. Broil/grill for 5 minutes on each side or pan-fry. To pan-fry, brush a large non-stick pan with cocomut milk or leftover marinade and pan-fry meat for 2 to 3 minutes on each side. Brush meat with the sauce as it is turned. Serve with peanut sauce (Nam Jim Satay).


Anmerkungen zum Rezept: