Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Satay Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rub
Garlic cloves minced
4 Teelöffelcoriander ground
4 Teelöffelbrown sugar packed
1 Esslöffelblack pepper
2 Teelöffelsalt
Marinade
1/2 Tassesoy sauce
4 Teelöffelginger root finely chopped
2 Esslöffellime juice
6 Esslöffelpeanut oil
die Zubereitung:

Rub:

Combine rub ingredients and rub into chicken pieces. Allow to stand for 45 minutes.

Combine marinade ingredients and add chicken pieces. Do this in a non aluminum pan. Store in the refigerator at least 6 hours, or overnight.

Grill, being careful not to overcook. Serve with peanut sauce. I do this sometimes using boneless breast, which I cut either into chunks or strips (threaded on skewers), and sometimes just using chicken pieces. Enjoy!!!


Anmerkungen zum Rezept: