Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | Garlic cloves minced |
4 Teelöffel | coriander ground |
4 Teelöffel | brown sugar packed |
1 Esslöffel | black pepper |
2 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | soy sauce |
4 Teelöffel | ginger root finely chopped |
2 Esslöffel | lime juice |
6 Esslöffel | peanut oil |
Rub:
Combine rub ingredients and rub into chicken pieces. Allow to stand for 45 minutes.
Combine marinade ingredients and add chicken pieces. Do this in a non aluminum pan. Store in the refigerator at least 6 hours, or overnight.
Grill, being careful not to overcook. Serve with peanut sauce. I do this sometimes using boneless breast, which I cut either into chunks or strips (threaded on skewers), and sometimes just using chicken pieces. Enjoy!!!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|