Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Satay Scrolls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffeloil
onion finely chopped
Cloves garlic crushed
1 Teelöffelturmeric
1 Teelöffelground cumin
1 EsslöffelSweet chili sauce
1/2 Tassepeanut butter crunchy
3/4 Tassecoconut milk
Puff pastry sheets, defrosted
die Zubereitung:

Preheat oven to very hot 425 degrees. Heat the oil in a medium pan. Add the chopped onion and garlic, cook until soft.

Stir in the turmeric, cumin, chili sauce, crunchy peanut butter and coconut milk. Mix until well combined and thick. Cool the mixture slightly.

Lay out the five pastry sheets over the work surface and spread the satay sauce evenly over them.

Roll pastry sheets up firmly and evenly. Cut each roll into 12 rounds with a sharp serrated or electric knife. Place the scrolls on greased baking trays. Bake for 10-15 minutes or until they are crispy and golden. Serve at once.


Anmerkungen zum Rezept: