Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Satin Fudge Frosting
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 1/2 x ca. 30 gchocolate unsweetened
1 1/3 Tassesugar
1 Tassewhipping cream
1/2 Tassebutter unsalted, softened
1 Esslöffelvanilla extract pure
die Zubereitung:

Cut the chocolate into small pieces and set aside. Combine the sugar and cream in a heavy 3-quart pan, stirring to dissolve. Bring to a boil, then cook for 6 minutes from the time it comes to a boil. Remove from the heat and add the chocolate and butter, stirring until melted. Add the vanilla. Refrigerate until well chilled, but not solid. Stir vigorously with a wooden spoon until it is a soft spreadable consistency.


Anmerkungen zum Rezept: