Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce Americaine
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelOlive or salad oil
1 Esslöffelbutter
1 mittelonion sliced
1 kleinClove garlic sliced
1/2 TeelöffelDried tarragon leaves
3/4 Teelöffelthyme leaves dried
1 DoseTomatoes; (8 oz) drained
2 Esslöffeltomato paste
1 Esslöffelcornstarch
1 Tasseheavy cream
1 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

In hot oil and butter, in medium saucepan, sauté 6 onions, garlic, and herbs - about 5 minutes. Add tomatoes and tomato paste, and simmer, stirring, 5 minutes. Remove from heat. In small bowl, stir cornstarch into cream to dissolve. Add to sauce, along with reserved liquid from lobster, and paprika~ Bring to boiling, stirring until thickened.


Anmerkungen zum Rezept: