Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce Bearnaise #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassewhite wine
1 Esslöffelonion minced
2 Kartonpeppercorns
Sprigs chopped tarragon 1 ts dried tarragon is ok)
Sprigs chervil
2 EsslöffelTarragon vinegar
1 Priseparsley
Egg yolks beaten
3/4 Tassebutter melted
die Zubereitung:

This is a recipe for Sauce Bearnaise - I had it on a cruise a few years ago and can guarantee it is Rich - no shortcuts allowed - but it does wonders for steak..etc... I tried several until this evolved - and I recommend small portions because it is sooooo rich - but sooooo good. Great for company...

Combine first 7 ingredients. Cook over direct heat until reduced by half. Allow to cool. Then add - Slowly - the egg yolks and butter. Correct seasoning to taste. Yield - 1 1/2 cups give or take.

(My husband puts this over broccoli; my mom over asparagus (Yuck!) - I'll stick with steak....

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: