Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce Chien
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Red jalapenos and 3 green jalapenos, coarsely chopped
1/2 TeelöffelOregano leaves
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Yellow Onion fine chopped
Garlic cloves finely chopped
1/4 Tassewhite vinegar
1 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

A Caribbean condiment of lightly pickled red and green chiles.

Combine the chiles in a bowl with oregano, salt, onion and garlic.

Heat the vinegar just until bubbles appear around the edge. Pour over the chile mixture, then stir in the olive oil. Let cool to room temperature.

Good with seafood (either grilled or stewed), barbecued meats, chewy pizza-like breads, rice and bean dishes.

From the San Francisco Chronicle, 3/9/88.


Anmerkungen zum Rezept: