Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce Cockaigne
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseapricots dried
1 1/4 Tassewater
1 1/3 Tassesugar
5 TasseCanned crushed pineapple
die Zubereitung:

Cook apricots and water in widbottmed covered sauce pan until fruit is pulpy and disintegrates easily when stirred. Add sugar, stir until dissolved. Add canned pineapple, bring mixture to boil. Pour into jars and cover; store refrigerated. -> 8 cups.

Serve with custards, glazed bananas, cottage pudding, waffles, etc, either alone or with whipped cream.

From The Joy Of Cooking


Anmerkungen zum Rezept: