Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce for a Stubble Goose
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rome apples, (2 pounds) peeled and thinly sliced
1/4 TasseMalt vinegar
1 Esslöffelmargarine
1 TasseHerb-seasoned stuffing
1 Esslöffelsugar
2 EsslöffelCranberries freshly chopped
1 Teelöffelcinnamon ground
die Zubereitung:

Combine apple slices, malt vinegar, and margarine in a large saucepan; cover and cook over medium heat for 20 minutes or until tender, stirring occasionally. Remove from heat, and mash with a fork. Add stuffing and remaining ingredients; stir until moistened. Yield: 3 cups (serving size: 1/2 cup).

Per serving: 138 Calories; 5g Fat (32% calories from fat); 1g Protein; 23g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 203mg Sodium

perfect with turkey, which is a healthier alternative to goose. The title probably refers to a goose grazing on the stubble left in a field after a harvest.


Anmerkungen zum Rezept: