Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce Ti-Malice
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
10 grossRipe Tomatoes, Peeled and Quartered
White onions quartered
Scotch Bonnet Peppers, Seeded
3 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelsalt
2 TasseMalt Vinegar
die Zubereitung:

Puree the tomatoes, onions and Scotch Bonnet peppers in a food processor. Transfer to a large saucepan and add the brown sugar, salt and vinegar; stir well to combine. Cook the sauce over medium heat, stirring occasionally, until it begins to boil. Lower the heat and simmer the sauce for 20 minutes, continuing to stir occasionally. Bottle the sauce in hot sterilized jars.

The Sugar Reef Caribbean Cookbook.

Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net


Anmerkungen zum Rezept: