Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauced Broccoli
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossShallots pressed
2 Esslöffelwine vinegar
3 Esslöffelwhite wine dry
2 EsslöffelWhipping or heavy cream
1 1/2 TasseSoftened unsalted butter
Egg yolks; (2 to 3)
die Zubereitung:

1. Put shallots, wine vinegar, dry white wine into saucepan, and boil until reduced until about 1 Tbsp.

2. Add cream and cook on low for a few minutes.

3. Cut butter into cubes, cook on low heat; don't let it melt until you are ready to serve the sauce.

4. Add egg yolks (to thicken sauce). Pour over steamed broccoli.


Anmerkungen zum Rezept: