Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauced Shrimp
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 Literwater
Lemon sliced
1 TeelöffelMixed pickling spice
1 Esslöffelolive oil
1 DoseWhole tomatoes(16oz)
2 Esslöffelparsley snipped
1 Teelöffelsalt
4 TasseCook rice or bulghur
Medium onion, sliced
1 1/2 Teelöffelsalt
1 PackungFrozen peeled shrimp
1 Tasseonion grated
3/4 Tassewhite wine dry
Bayleaf
1/4 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

Heat water, onion slices, lemon, 1 1/2 teaspoons salt and the pickling spice to boiling in Dutch oven. Add frozen shrimp. Heat to boiling. Remove from heat. Let stand 3 minutes; drain. Remove shrimp from onion-spice mixture; reserve shrimp.

Heat oil in 10-inch skillet. Cook and stir grated onion in hot oil until tender. Stir in tomatoes, wine, parsley, bay leaf, 1 teaspoon salt and the pepper. Heat to boiling; reduce heat. Simmer uncovered 15 minutes. Add reserved shrimp; heat through. Serve over rice.


Anmerkungen zum Rezept: