Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucepan Stuffing Mix
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 ScheibeWhole grain bread (1 1/2 oz) cubed and dries in a 250 degree oven for 45 to 60 minutes
1/3 Tassepecans chopped
2 Esslöffelparsley dried flakes
2 Teelöffelpoultry seasoning
1/2 Teelöffelrosemary dried
1/2 TeelöffelDried ground fennel seed
1/4 TeelöffelSalt (opt)
die Zubereitung:

Combine all ingredients and store in an airtight container.

Attach these instructions: To prepare, heat 1 cup water to boiling in a large saucepan. Remove from heat, and add stuffing mix. Stir well and add a bit more water if necessary to make hte stuffing barely moist without being mushy. Return to heat, cover tightly, and steam on low heat for 10 minutes. Fluff with a fork before serving.

Total calories per serving: 186 Fat: 7 grams

(lisa_pooh@delphi. Com) 2/2/96


Anmerkungen zum Rezept: