Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Scheibe | Whole grain bread (1 1/2 oz) cubed and dries in a 250 degree oven for 45 to 60 minutes |
1/3 Tasse | pecans chopped |
2 Esslöffel | parsley dried flakes |
2 Teelöffel | poultry seasoning |
1/2 Teelöffel | rosemary dried |
1/2 Teelöffel | Dried ground fennel seed |
1/4 Teelöffel | Salt (opt) |
Combine all ingredients and store in an airtight container.
Attach these instructions: To prepare, heat 1 cup water to boiling in a large saucepan. Remove from heat, and add stuffing mix. Stir well and add a bit more water if necessary to make hte stuffing barely moist without being mushy. Return to heat, cover tightly, and steam on low heat for 10 minutes. Fluff with a fork before serving.
Total calories per serving: 186 Fat: 7 grams
(lisa_pooh@delphi. Com) 2/2/96
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|