Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Beef Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gStewing beef, cubed
1/4 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
2 Tassebeef stock
1/2 Tassered wine dry
1 DoseTomatoes 14oz drained
Carrots sliced
Onions sliced
1 1/2 TasseMushrooms, sliced (1/4 lb)
1/2 TeelöffelRosemary, crushed and dried
die Zubereitung:

In a bag, toss beef with flour, salt and pepper. Arange beef on a baking sheet; bake in 500 F (260 C) oven for 10 to 15 minutes or until lightly browned. Meanwhile in a large Dutch oven, combine beef-stock, wine, carrots, onions mushrooms and rosemary, breaking up tomatoes with a fork; bring to the boil. Add browned beef; bake in 300 F (150 C) oven for 2 hours or until beef is tender.


Anmerkungen zum Rezept: