Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Fish Fillets
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFish fillets
Bottle beer
1/2 Tassewater
1 kleinonion quartered
1 kleinCelery stalk, cut in chunks
2 Esslöffelparsley minced
1 TeelöffelSalt dash of white pepper
egg yolks
2 Esslöffelcream
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Put beer, onion, celery, parsley, salt and pepper in a skillet. Heat to boiling and add fish. Cover and simmer about 8-10 minutes, or just until fish flakes with a fork. Drain fish and put onto deep platter. Place in a 300 degree oven to keep warm. Boil cooking liquid about 5 minutes to reduce and strain. In the top of a double boiler, beat egg yolks with cream. Gradually stir in 1/2 C hot strained cooking liquid. Cook over boiling water, stirring constantly, until thickened. Cut butter into small pi eces and stir into sauce, one piece at a time. Pour sauce over fish. Makes 3-4 servings


Anmerkungen zum Rezept: