Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Maple Lamb
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassewater
1/4 Tassemaple syrup
1/4 TasseChopped green onions & tops
1 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 Teelöffelcornstarch
cloves garlic pressed
1 Teelöffelginger
2 x ca. 450 gLamb chops or ground lamb patties
die Zubereitung:

Blend water, maple syrup, green onions, soy sauce, oil, cornstarch, garlic, and ginger in a small saucepan. Simmer, stirring constantly, until thick, about 1 minute. Cool, cover, and set aside. Place lamb chops or patties on the broiler pan. Brush the top side with the sauce and broil. Turn over, brush with the sauce. Broil to the desired degree of doneness. Serve with remaining sauce on the side.

Cookoff.


Anmerkungen zum Rezept: