Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | water |
1/4 Tasse | maple syrup |
1/4 Tasse | Chopped green onions & tops |
1 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 1/2 Teelöffel | cornstarch |
1 | cloves garlic pressed |
1 Teelöffel | ginger |
2 x ca. 450 g | Lamb chops or ground lamb patties |
Blend water, maple syrup, green onions, soy sauce, oil, cornstarch, garlic, and ginger in a small saucepan. Simmer, stirring constantly, until thick, about 1 minute. Cool, cover, and set aside. Place lamb chops or patties on the broiler pan. Brush the top side with the sauce and broil. Turn over, brush with the sauce. Broil to the desired degree of doneness. Serve with remaining sauce on the side.
Cookoff.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|