Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Mushroom Pork Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffel(approx.) vegetable oil
1 x ca. 450 gFast-fry boneless pork chops trimmed
1/2 Teelöffelrosemary dried
1/4 TeelöffelEach dried thyme, salt and pepper
Onion chopped
3 TasseSliced mushrooms (1/2 lb)
1 Teelöffelcornstarch
1/2 Tassechicken stock
die Zubereitung:

In large skillet, heat oil over high heat; brown chops on 1 side, about 1 1/2 minutes. Turn and sprinkle with half each of the rosemary, thyme, salt and pepper; brown second side. Set aside.

Reduce heat to medium; add more oil if needed. Cook onion, mushrooms and remaining rosemary, thyme, salt and pepper, stirring occasionally, for 5 minutes or until most of the mushroom liquid is evaporated.

Stir cornstarch into stock; add to skillet. Bring to boil; cook, stirring, for 1 minute or until thickened. Add chops and any juice on plate; cook for 2 minutes or until tender yet still slightly pink inside. Makes 4 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com

Anniversary Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: