Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Pepper Steak and Wild Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(up to)
2 Esslöffelvegetable oil
3/4 x ca. 450 gBeef top sirloin steak; cut in thin strips
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1 3/4 Tassewater
1 Packung(5-oz) Uncle Ben's long grain & wild rice beef stock sauce with vegetables
1/2 mittelGreen pepper; cut into thin strips
1 kleinTomato coarsely chopped
die Zubereitung:

Heat oil in 10-inch skillet over high heat. Add beef; sprinkle with garlic salt and cayenne. Cook, stirring, until lightly browned. Remove from skillet. Set aside. Pour any excess fat from skillet. Add water and contents of seasoning packets to skillet; stir. Bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer 5 minutes. Stir in reserved beef and green pepper. Sprinkle tomato over top. Cover and let stand 5 minutes, or until desired consistency. Stir before serving.

From "Simply Delicious", Recipes

Uncle Ben's Wild Rice

Products

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: