Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Squash Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gZucchini and summer squash; sliced in 1/2-inch circles
1/2 x ca. 450 gFresh mushrooms; thinly sliced
1 kleinOnion coarsely chopped
1 kleinBell pepper coarsely chopped
3/4 TasseDpq Sauce; (Recipe above)
Dpq Sauce
2 1/2 TasseDr Pepper
1/2 Tasseoil
1/2 Tasselemon juice
1 Tassecatsup
1 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Tasseonion dried, minced
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1/4 TeelöffelCrushed red pepper or red pepper sauce
1 Teelöffelbasil
die Zubereitung:

Combine vegetables in large 3-quart casserole. Pour sauce over vegetables and toss so that all are coated. Bake at 350? for 45 minutes.

Dpq Sauce: Blend together on stir speed of blender for 2 minutes. Store in tightly sealed container and refrigerate. Shake well before using. (Will keep for several weeks in refrigerator.)


Anmerkungen zum Rezept: