Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Steak Skillet
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef boneless round steak, cut into serving pieces
1/4 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelvegetable oil
1 grossOnion, chopped (about 1 cup)
1 Dose(16 oz.) whole potatoes, drained (reserve liquid)
1/4 Tassecatsup
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 TeelöffelBell pepper flakes
1 TeelöffelInstant beef bouillon
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelDried marjoram leaves
1/4 Teelöffelpepper
1 Packung(10 oz.) frozen Italian green beans
Jar (2 oz.) sliced pimiento, drained
die Zubereitung:

Coat beef steak pieces with flour; pound into beef. Brown beef in oil in 10-inch skillet; push beef to side. Cook and stir onion in oil until tender; drain.

Add enough water to reserved potato liquid to measure 1 cup. Mix potato liquid, catsup, Worcestershire sauce, pepper flakes, instant bouillon, salt, marjoram and pepper; pour on beef and onion. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer until beef is tender, 1 1/4 to 1 1/2 hours.

Rinse frozen beans under running cold water to separate. Add potatoes, beans and pimiento to skillet. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer until beans are tender. 10 to 15 minutes.

4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: