Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerbraten - Best of the Best From Pennsylvania
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebeef broth
1/2 Tassered wine vinegar
1 Teelöffelpoultry seasoning
Bayleaf
1/2 Teelöffelpepper
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelmustard dry
cloves garlic minced
3 x ca. 450 gEye of round roast; up to 4
die Zubereitung:

Combine all ingredients except meat in saucepan. Place over medium temperature until thoroughly heated. Place meat in a bowl. Pour mixture over meat. Cover and refrigerate for 24-48 hours. Roast the beef at 350 degrees for 2 1/2-3 hours or until desired doneness. Drippings can be used to make gravy and are tasty served with egg noodles.

Taken from "Best of the Best from Pennsylvania: Selected Recipes from Pennsylvania's Favorite Cookbooks, " edited by Gwen McKee and Barbara

Entered for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept: