Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerbraten Beef Loaf
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gLean ground been
1 TasseFresh rye bread crumbs
2/3 TasseUndiluted 2% e. milk
1/4 Tasseonion finely chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcaraway seeds
egg beaten
1 1/2 Tassewater
2 TeelöffelBeef bouillon mix
2 Esslöffelbrown sugar packed
1/2 Tasseraisins
1/4 Tasselemon juice
1/2 TasseCoarse gingersnap crumbs
die Zubereitung:

Combine beef, bread crumbs, e. milk, onion, salt, caraway seeds and egg. Shape mixture into a round loaf; set aside. In large frypan combine water, bouillon mix, sugar, raisins, lemon juice and cookie crumbs. Cook and stir over med heat until mixture coves to a boil and thickens. Add beef loaf; spoon sauce over loaf. Heat to boiling. cover and simmer about 1 hour basting occasionally. remove loaf from pan. Plaice and serve with sauce.


Anmerkungen zum Rezept: