Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Apple Stuffing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseonion chopped
1 Tassecelery chopped
1/2 Stick unsalted butter
3 Esslöffelbrown sugar firmly packed, light
1 grosscloves garlic minced
Granny smith apples; peeled, cored, and chopped (about 2 cups)
1 1/2 x ca. 450 gSauerkraut; rinsed and drained well
1/2 TeelöffelDried thyme; crumbled
die Zubereitung:

In a large skillet cook the onion and the celery in the butter over moderately low heat, stirring, until the vegetables are softened, stir in the brown sugar, the garlic, and the apples, and cook the mixture, stirring, until the sugar is dissolved. Add the sauerkraut, the thyme and salt to taste, stir the stuffing until it is combined well, and let it stand, covered and chilled, overnight to develop the flavors. Bring the stuffing to room temperature before stuffing the turkey.

The stuffing can also be baked separately. Spoon the stuffing into a shallow baking dish and bake it, covered, in a preheated 325 degree oven for 1 hour and 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: