Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassebutter
1 1/2 Tassesugar
eggs
1 Teelöffelvanilla
2 1/4 Tasseflour
1/2 Tassecocoa
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
1 Tassewater
2/3 Tassesauerkraut drained
die Zubereitung:

From the Cotton Country Collection

Sauerkraut Cake

Preheat oven to 350 degrees. Lightly grease and flour two 8" or one 9 x 13" pan.

Cream sugar and butter; beat eggs and vanilla together and add to creamed mixture. sift dry ingredients together and add alternately with water to creamed mixture. Rinse sauerkraut, drain and chop. Stir into batter. Pour into pan(s) and bake 30-40 minutes.

Ice with desired icing and fill with Mocha whipped cream.

Now, where's the Mocha Whipped Cream? Checking the index. Whoops, sorry, they didn't put that one in!

I'll bet a little powdered instant coffee, cocoa and sugar beaten into some whipped cream would do the trick.

I'm looking forward to those recipes you get from your mom! Sure hope you're planning on sharing them here. <grin> The typing practice will do you good. Help you when you're ready to type up those term papers. @:-)


Anmerkungen zum Rezept: