Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gItalian sausage, mild cut into 1-inch slices
Onion, lg. -chopped
Apples; peeled and quartered
1 DoseSauerkraut, 27oz; undrained
1 Tassewater
1/2 Tassebrown sugar packed
2 TeelöffelCaraway seed
die Zubereitung:

In a skillet, cook sausage and onion until sausage is brown and onion is tender; drain. Stir in apples, sauerkraut, water, brown sugar and caraway seed. Transfer to a 2-1/2 quart baking dish.

Cover and bake at 350F for 1 hour. Garnish with snipped parsley if desired.

carbohydrate, xx gm fat, x% Calories from fat, x mg chol, xx mg sodium, x g dietary fiber

From Mmcasrol.Txt, GEnie Food & Wine RoundTable

71511, 2253, Gt Cookbook echo moderator at net/node 004/005, Internet sylvia. Steiger@lunatic. Com


Anmerkungen zum Rezept: