Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Chocolate Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseSauerkraut, 14oz; rinse & drain well Squeeze liquid from sauerkraut then chop finely Do Not Add Until End
2/3 Tassebutter
1 1/2 Tassesugar
eggs
2 Teelöffelvanilla
1/2 TasseCocoa powder
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
3/4 Teelöffelsalt
2 1/4 Tasseflour
1 Tassewater cold
die Zubereitung:

Cream butter and sugar until fluffy. Add eggs one at a time. Beat well after each. Beat in vanilla. Combine cocoa, baking powder, baking soda and salt. Mix into butter mix. Alternately add flour and water to batter. Begin and end with flour. Stir in chopped sauerkraut. Preheat oven to 350 °F. Use a greased 13x9 inch pan or two 7 inch round pans. Bake for 30 minutes. Frost with chocolate icing and serve at room temperature.


Anmerkungen zum Rezept: