Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Rolls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces of steak(Elk or deer)
bacon sliced
1/2 onion chopped
2 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassesauerkraut
1/2 TasseMeat stock
die Zubereitung:

Pound meat quite thin and cut into pieces about 3 by 4 inches. Dice bacon and fry; add onion and cook 5 minutes. Add sugar, pepper and sauerkraut. Heat thoroughly. Place a portion of saurerkraut mixture in center of each piece of meat. Roll and tie securely with tread or fine string. Place rolls in a greased casserole and add meat stock. Bake in a moderate oven (350 degrees F.) about 1 hour or until meat is tender.

Institute of Agriculture

(18:18)


Anmerkungen zum Rezept: