Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Dose | (16-oz) sauerkraut |
1/2 Tasse | Diced sweet onion |
1/2 Tasse | celery diced |
1/2 Tasse | green bell pepper diced |
1/2 Tasse | red bell pepper diced |
1 | Jar (4-oz) pimiento; chopped |
1/2 Tasse | oil |
1/2 Tasse | cider vinegar |
1 Tasse | sugar |
Drain sauerkraut thoroughly, pressing out as much juice as possible. Mix remaining ingredients in a large bowl; stir in sauerkraut. Cover and chill 24 hours. Serve on lettuce.
Mrs Jack Grannon (La Jean)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|