Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut with Ham Shank
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gHam shank
1 x ca. 1/2 Literwater
1 1/2 x ca. 450 gsauerkraut
Raw potato; grated
1 Prisesalt
1 Prisesugar
die Zubereitung:

Bring ham & water to a boil, reduce heat & simmer for 1-1/2 hours. Place sauerkraut under ham in cooking liquid. Bring to second boil, reduce heat & simmer for 1 hour. Thicken the liquid with the potato, bring to a boil & season with salt & sugar.

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: