Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage (Kobasa)
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
25 x ca. 450 gPork shoulder, ground
1 Tassesalt
3/4 Tassepaprika
1/4 Tasseblack pepper
2 Esslöffelallspice
cloves garlic
die Zubereitung:

Crush the garlic. Put the garlic in quart jar; fill with water. This will flavor the water. Place all the other ingredients in a large pot. Strain the water from the garlic. Add to the meat mixture. Refill quart jar with an additional quart of water. Add as needed to thin meat. Use lukewarm water to make mixing easier. Mix well. Stuff into casing.

Church Typed for you by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: