Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Cabbage Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBulk breakfast sausage
1 mittelOnion coarsely chopped
2 x ca. 450 gCabbage, cored and cut into 1-inch pieces
16 x ca. 30 gCan whole peeled tomatoes, undrained
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffeloregano dried leaves
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Esslöffelflour
1/4 Tassewater cold
die Zubereitung:

1. Crumble sausage into a deep, 3-quart, heat-resistant, non- metallic casserole and add onion. 2. Heat, uncovered, in Microwave Oven 7 minutes or until sausage is cooked and onion is tender. Stir freequently. Drain off excess fat. 3. Add cabbage, tomatoes, sugar, oregano, salt and pepper. Stir to combine. 4. Heat, covered, in Microwave Oven 8 to 10 minutes or until cabbage is tender. 5. In a small cup mix flour and water until smooth. 6. Gradually stir flour mixture into sausage mixture. 7. Heat, uncovered, in Microwave Oven 3 minutes, stirring frequently until thickened.


Anmerkungen zum Rezept: