Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Egg Casserole #1
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelmustard dry
(up to)
4 ScheibeDay old bread; crumbled
1 x ca. 450 gSausage; cooked, crumbled
2 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

In a 2-quart casserole layer bread, sausage & cheese in that order. Beat eggs, milk, salt & mustard together & pour on top. Bake at 350 for 40 minutes or until set. May be made the day before. Yields 8-10 servings.

Mrs. Michael King

Marvell, Ar

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: