Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Sweet Italian sausage |
1/4 Tasse | butter unsalted |
2 | Celery Stalks chopped |
1 gross | Onion chopped |
1 | Red apple; core, chop |
1 | Pear; core, chop |
1/2 Tasse | apricots dried, chopped |
1/4 Teelöffel | thyme crumbled |
1/4 Teelöffel | black pepper |
1/4 Teelöffel | salt |
10 Tasse | White bread cubes; about 15 slices |
1/4 Tasse | parsley chopped |
1 | Egg lightly beaten |
Crumble sausage into large pan. Brown meat over medium heat. Remove with slotted spoon. To pan drippings, add butter, celery, onion, apple, pear, apricots, thyme, salt & pepper.. Cook, stirring, until fruits and vegetables are soft, about 10 minutes. Remove from heat. Stir in bread, parsley, egg and sausage. Stuff turkey according to directions on turkey. May also be made in a greased, 2 quart shallow baking dish. Bake, covered, at 325~ for 40 minutes. Uncover last 10 minutes for crispy top.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|