Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Lentil Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLentils
8 Tassewater
2 Dose(16-oz) tomatoes; undrained
bay leaves
1 Esslöffelsalt
1 Teelöffelpepper
8 ScheibeBacon diced
1 TasseDiced or thinly sliced carrots
1 mittelonions diced
1 Tassecelery chopped
2 x ca. 450 gSausage; browned and drained
die Zubereitung:

Wash lentils and combine with water, tomatoes and seasonings. Bring to a boil and reduce heat. Fry bacon until limp, then add carrots, onions and celery. Saut, over medium heat for 15 minutes, stirring constantly. Add bacon mixture and browned sausage to lentils. Simmer for 1 hour. Yield: 2-1/2 quarts.

A Very Special Tearoom

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: