Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Mushroom Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseCream of mushroom soup, undiluted
1 1/2 x ca. 450 gSmoked Kielbasa, in 1" rounds
5 mittelPotatoes, peeled, in 1" chunks
Carrots, peeled, in 1" pieces
3 mittelOnions coarsely chopped
1 TasseFresh green benas, halved
3/4 x ca. 450 gFresh mushrooms, halved
1/2 mittelHead cabbage, coarsely chopped
die Zubereitung:

In an ovenproof 5 quart Dutch oven or casserole, combine all ingredients except cabbage. Cove and bake at 350 f. For 1 1/4 hours. Uncover and stir. Add the cabbage. Cover and bake for 30 minutes longer or until vegetables are tender. Stir again before serving. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: