Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Chorizo or hot Italian sausage |
24 x ca. 30 g | Frozen potatoes O'Brien |
8 gross | eggs |
3/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper ground |
1. Chop sausage (if using Italian sausage, remove from casing). Cook in a 12-inch nonstick skillet over medium-high heat, 4 to 6 minutes. Transfer with slotted spoon to a bowl.
2. Add potatoes to drippings in the skillet; cook 15 to 20 minutes, turning occasionally, until brown. Whisk eggs, 1/4 cup water, salt and pepper in bowl. Reduce heat to medium; sprinkle sausage over potatoes. Pour eggs over sausage; cook 5 minutes .
3. Heat broiler. Cover skillet handle with foil. Broil frittata 5 inches from heat source 3 minutes, until just cooked through.
get an extra boost of flavor cooked up with hot and spicy sausage. Choose Mexican chorizo or hot Italian links.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|